Het stofferen van uw woning is een kostbare investering die wij erg serieus nemen. U bent bij TOMA aan het juiste adres als u gaat voor ouderwetse kwaliteit, werkmentaliteit en vakmanschap, met moderne kennis en gevoel voor sfeer. Inzicht en ervaring zorgen ervoor dat wij een heel persoonlijk advies kunnen uitbrengen en deze tot in de puntjes uitvoeren.

U zult versteld staan van de mogelijkheden voor ieder budget. Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken? Heeft u wel ideeën, maar weet u niet precies of het voor uw woning werkt? Vraag dan om vrijblijvend advies.

Vaak weet u bij het (her)inrichten van een woning niet (meer) wat er precies onder de bestaande vloer kan worden aangetroffen en welke werkzaamheden nodig zijn om ervoor te zorgen dat u nog jaren plezier heeft van uw vloer.

TOMA verzorgt vloerbedekking en raamdecoraties. Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in de volgende soorten vloeren: Tapijt, Marmoleum, Laminaat, Vinyl, en PVC. In de voorbehandeling is er de mogelijkheid om de vloer vakkundig te egaliseren, ondervloeren te verversen of te behouden. Dit hangt af van de staat waarin de vloer zich bevindt en kan op locatie worden besproken. Uiteraard laten wij onze projecten altijd netjes achter en kunnen wij de materialen voor u afvoeren.

Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw vloeren en ramen. Klik hier om contact op te nemen voor advies over woningstoffering.

TOMA onderscheidt zich door vakmanschap en meesterschap. Ons dienstenpakket bestaat uit: